.

.

10 Количина. Божествено Осветлување АГЦ 1.6 Осигурувач За Брз Удар 1.6 Засилувач 250В АГЦ1. 6А; АГЦ1. 6 АГЦ 1.6 Осигурувач За Брз Удар. Стакло 1/4 во х 1.25 во

10 Количина. Божествено Осветлување АГЦ 1.6 Осигурувач За Брз Удар 1.6 Засилувач 250В АГЦ1. 6А; АГЦ1. 6 АГЦ 1.6 Осигурувач За

DEN 2.67

Износ
Залиха

Дијаметар : 6мм (~1/4 инчи). Должина : 30мм (~1-1/4 инчи). Оценка : 1.6 А 250В.Материјал На Телото : Стакло. Тип На Осигурувач : Брз Удар (Брзо Согорување). Дијаметар : 6мм (~1/4 инчи). Должина : 30мм (~1-1/4 инчи). Оценка : 1.6 А 250В.Материјал На Телото : Стакло. Тип На Осигурувач : Брз Удар (Брзо Согорување). Најдете го вистинскиот тип на осигурувач секој пат.

Карактеристики

Производи во категоријата