.

.

Нордиско Кревање На Рачниот Зглоб Обвива 1p-Црвен Пакет Со Слем Топка 15lb

Нордиско Кревање На Рачниот Зглоб Обвива 1p-Црвен Пакет Со Слем Топка 15lb

DEN 3.00

Износ
Залиха

Обвивки За Зглобови Кои Ги Штитат Вашите Зглобови Од Сериозни Повреди За Време На Тешки Тренинзи. Врвен Квалитет Изработен Од Издржлив Материјал(Димензии : 3 "Х 14"). Слем Топка Која Апсорбира Големо Влијание - Неговата Издржлива Структура Е Изградена за Да Издржи Повторено Фрлање. Рафален Доказ Дизајн-Нашите Слем Топки Имаат Подебели Школки од Другите, Тестирани Со Капка и Можат Да Погодат Без Да Дуваат. Обвивки За Зглобови Кои Ги Штитат Вашите Зглобови Од Сериозни Повреди За Време На Тешки Тренинзи. Обвивки За Зглобови Кои Ги Штитат Вашите Зглобови Од Сериозни Повреди За Време На Тешки Тренинзи.

Карактеристики

Производи во категоријата