.

.

Полнач, 110вак, 2-3/4 Х х 6-3/8 Л

Полнач, 110вак, 2-3/4 Х х 6-3/8 Л

DEN 1408.00

Износ
Залиха

€ Полнач, 110vac, 2-3/4 "H x 6-3/8" L._ Ставка : Полнач. € Обвиненија До : 1 Единица. ● Време на полнење : 2,5 часа. ● Напон : 110 V НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА. BC193 Полнач, За Употреба Со F4001, Mfr. Не. F3001, T70 A, V80, Наплаќа До 1 Единица, Време На Полнење 2,5 часа, НАПОН 110 V AC, Висина 2 3/4 инчи, Должина 6 3/8 инчи, Ширина 4 инчи, Материјална Пластика, Стандарди СЕ Одобрени, Има Брза Стапка на Полнење.

Карактеристики

Производи во категоријата